П Е Р Е Л І К
Н О Р М А Т И В Н И Х
Д О К У М Е Н Т І В

щодо організації дитячого харчування
в дошкільних навчальних закладах:


1. Закон України
"Про дошкільну освіту"

2. Закон України
"Про дитяче харчування"

3. Закон України
"Про безпечність та якість харчових продуктів"

4. "ПОЛОЖЕННЯ про дошкільний навчальний заклад"
затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 № 305

5. Постанова Кабінету Міністрів України від 26.08.2002 № 1243
"Про НЕВІДКЛАДНІ ПИТАННЯ діяльності ДНЗ та інтернатних навчальних закладів»

6. "ПЕРЕЛІК ПОСИАНОВ Кабінету міністрів України, що втратили чинність"

7. Постанова Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 № 1591
«Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах»

8. Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України від 01.06.2005 № 242/329
«Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах»

9. "Порядок встановлення плати для батьків за перебування дітей
у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах
",
зареєстрований наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 № 667

10. Наказ Міністерства освіти і науки України від 25.07.2005.р. № 431
«Про внесення змін до Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних та комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах»,
зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 10.08.2005 № 875/11155

11. Спільний наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України
від 17.04.2006 № 298/227 "Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей в ДНЗ"
зареєстрований в Міністерстві юстиції України 05.05.2006 № 523/12397

12.Наказ від 01.10.2012 № 590 " Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

13.Постанова КМУ від 24.03.2021 №305 "Про затвердження норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку“

14. ДСНП від 09.01.2013 №88/22620 "Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини"